Over ons

RumiVar Team


  • Over ons

RumiVar Team

Het RumiVar-team kan bogen op jarenlange ervaring in de diervoeding met ieder hun specialisme. Samen bundelen wij onze kennis van voeding, waarbij we bovenal kennis van de praktijk voorop stellen. Deze combinatie maakt ons uniek! Wij hebben een nuchtere en objectieve benadering van de praktijk en geven altijd een advies die precies in de bedrijfssituatie past.

Bertus Lenferink (Nederland & Duitsland)
Voedingsspecialist melkvee, vleesvee en kalveren.

Tim den Toom (Nederland & België) 
Voedingsspecialist melkvee en paarden

Sven Harmsen (Nederland)
Voedingsspecialist melkvee, vleesvee, schapen en geiten

Janneke Jonker 
Voedingsspecialist kalveren

Hanneke Doek - Hekman en Lorien Otten
Kantoor RumiVar

RumiVar, voeding met visie!

RumiVar is een adviesbureau en handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van mineralen, specialiteiten en concentraten voor de melkvee-, vleesvee-, geiten-, schapen- en varkenshouderij.

Wij leveren onze producten via mengvoeder(handels) bedrijven aan de veehouder. RumiVar levert premixen en concentraten voor de rundvee- en varkenshouderij aan de mengvoederindustrie.

Daarnaast leveren wij aanvullende diervoeders zoals kalver- en biggenmelk en mineralen die passen bij de praktijk van de hedendaagse melkvee-, vleesvee-, schapen-, geiten- en varkenshouderij.

Samen de boer op!

Wij onderscheiden ons in een praktijkgerichte aanpak. Dat houdt in dat we onze klanten ondersteunen bij praktijkvragen. We fungeren als vraagbaak en wij gaan graag samen met het mengvoederbedrijf 'de boer op'. Dat doen we letterlijk! De RumiVar adviseur geeft u praktisch advies en alle ondersteuning die u nodig heeft.

Onze kracht is het samen met het mengvoederbedrijf opzetten van op de actuele praktijk afgestemde programma’s en voedingsconcepten. Onze concepten sluiten daardoor nauwgezet aan op vragen uit de praktijk, naar de wens van de eindgebruiker: de veehouder. Bij ons geldt: accuraat, snel zonder moeilijke procedures reageren op vraag uit de markt.

RumiVar staat voor: Voeding met visie op de praktijk!

Natuurlijk is RumiVar flexibel in het leveren van de door u gewenste producten, snel en op maat. Ook kleine hoeveelheden van een product leveren wij probleemloos.