Kwaliteit

  • Kwaliteit

Kwaliteit

RumiVar is GMP+ gecertificeerd. Dit betekent dat producten, grondstoffen, het productieproces en transport het GMP+ kwaliteitswaarborg dragen, Mi103 en Mi105 (GMO controlled).

Alle voorwaarden en eisen voor deelname aan GMP+ zijn hier te vinden. Het certificatieschema van GMP+ International kent twee delen: Feed Safety Assurance (FSA), voor veilig diervoeder en Feed Responsibility Assurance (FRA), voor een duurzame werkwijze. Vrijwel alle producten, welke verkocht worden onder de merknamen van RumiVar, zijn Non-GMO en voldoen aan de eisen van GMP+ GMO Controlled – Mi105. Klik hier voor het GMP certificaat.. Klik hier voor het GMP FRA certificaatKwaliteit en Veiligheid

Securefeed

Of het nu gaat om vlees, zuivel of eieren, de consument moet erop kunnen vertrouwen dat ons voedsel veilig isMet SecureFeed zet de diervoedersector een volgende stap in de borging van de veiligheid van diervoeders. – Krachtenbundeling voor monitoring- Gezamenlijke risicobeoordeling- Eén onpartijdige, transparante organisatie. Met SecureFeed investeren deelnemende bedrijven samen in de borging van veiligheid van voedermiddelen, mengvoeders en toevoegingsmiddelen die veehouders aankopen. Deelnemers krijgen bovendien toegang tot kennis en expertise die voor elk diervoederbedrijf van waarde zijn.

Omdat RumiVar ook haar steentje wil bijdragen aan een veilige voedselketen, en een interessante partner wil zijn voor haar afnemers, zijn wij deelnemer van SecureFeed. Daarmee laten wij zien dat wij de kwaliteit en veiligheid van onze producten serieus nemen. 


SKAL

Skal Biocontrole is de onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische keten in Nederland. Via registratie, certificatie en controle zetten we ons in voor een aantoonbaar betrouwbare biologische sector.

Skal Biocontrole ziet erop toe dat ondernemingen die biologisch produceren, bewerken of verhandelen dit doen volgens de biologische EU-verordening, de Nederlandse Landbouwkwaliteitswet en de reglementen en grondslagen van Skal Biocontrole. Dit doet Skal in opdracht van het ministerie van LNV. Door de bedrijven jaarlijks te bezoeken en te controleren, houdt Skal Biocontrole zicht op de hele Nederlandse biologische sector en draagt ze zorg voor een aantoonbaar en betrouwbaar Europees biologisch keurmerk. Klik hier voor het certificaat van SKAL.