Kalveren & Jongvee

Om een fok-kalf een goede start te geven van een productief leven, moet er een kalvermelk van uitstekende kwaliteit gebruikt worden. In het assortiment RumiMilk kalvermelken, vind u deze voor elke categorie en behoefte de juiste melk.

Het ondersteunen van de gezondheid en de behoefte aan een probleemloze opfok, een gezond en productief leven, vraagt ook extra aandacht voor de mineralenvoorziening.

Uitgangspunt is doelgerichte oplossingen bieden, gebaseerd op brede praktijkervaringen en kennis van mineralenbehoeften. In het RumiVar assortiment vind u specifiek voor jongvee mineralen/premixen, Blockemel mineralen-likemmers en mineralen bolussen.


Producten voor Kalveren & Jongvee

RumiAdd Mineralen

 • RumiAddJunior

  Het ondersteunen van de gezondheid en de behoefte aan probleemloze opfok en een gezond en productief leven heeft geleid tot extra aandacht voor de mineralenvoorziening. Uitgangspunt is doelgerichte oplossingen bieden, gebaseerd op brede praktijkervaringen en kennis van mineralenbehoeften.


  Specifiek jongveemineraal. Bevat organische sporenelementen en biotine. Bedoeld voor een gezonde start van een productief leven. Extra aandacht voor ontwikkeling van beenwerk, klauwen en vruchtbaarheid.

RumiMilk Kalveren- en Lammeren Melk

 • RumiMilk

  Om een fok-kalf een goede start te geven van een productief leven moet er een kalvermelk van uitstekende kwaliteit gebruikt worden. 
  In het assortiment RumiMilk kalvermelk vind u voor elke categorie en behoefte een kwaliteit melk.

  Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een goed ontwikkelde vaars bij afkalven, op een leeftijd tussen de 23 en 24 maanden, de hoogste levensproductie en levensduur laat zien. Een hoge groei in de eerste levensweken is tevens de basis voor een hoge levens productie en hogere productie per lactatie. Dit fenomeen wordt metabole programmering genoemd en is in verschillende onderzoeken duidelijk aangetoond. Deze kennis loopt als rode draad door onze opfokprogramma’s.  RumiMilk Opfokprogramma

  Het RumiMilk opfokprogramma staat dan ook borg voor een optimale start en jeugdgroei. Deze twee zijn voorwaarde om het doel van afkalven op 24 maanden met een goede ontwikkeling te behalen.

  Centraal in het RumiMilk opfokprogramma staan het voorkomen van te magere kalveren in het begin van de opfok, het voorkomen van cryptosporidiose, coccidiose en verteringsproblematiek, en tenslotte het ondersteunen van de weerstand, doel voorkomen van longproblemen.

  Het RumiMilk programma bestaat uit meerdere opfokprogramma's:

  • Intens programma, voor vroeg spenen
  • Ad Lib programma met RumiMilk SA, onbeperkt voeren in de eerste levensweken
  • Beef programma voor opfok van onder andere rosé kalveren

  Hebt u interesse in de voerprogramma's; Intens, Ad Lib of Beef, neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Eigenschappen van het RumiMilk assortiment:

  • Uitstekende oplosbaarheid
  • Natuurlijke smaak van melk waardoor de opname bijzonder goed is
  • Bevatten enkel hoogwaardige grondstoffen, de basis voor een optimale vertering
  • Geschikt voor kalverdrinkautomaten
  • Natuurlijke ondersteuning van darmflora middels “BioSave L”

 • RumiMilkBeef

  Is een economische kunstmelk voor vleesvee en rosé kalveren.

  Uitstekend geschikt voor kalveren vanaf een leeftijd van 2 weken.

  Deze melk geeft door de hoogwaardige samenstelling een uitstekende vertering. Deze melk maakt het mogelijk om op jonge leeftijd kalveren te spenen zonder speendip.


 • RumiMilkIntens

  Deze hoog geconcentreerde melk heeft een extra hoog vet- en eiwitgehalte.

  Door de hoge begingroei kan met deze melk reeds op zeer jonge leeftijd gespeend worden.
  Deze melk vraagt een speciaal daarop aangepast voerschema. Neemt u hiervoor contact op met onze adviseurs.

 • RumiMilkMaxim

  RumiMilk Maxim is een kalvermelk met 50% magere melkpoeder.

  De melk kenmerkt zich door maximale veiligheid vanwege zijn zeer goede stremming in de lebmaag. RumiMilk Maxim kan daarom al vanaf de tweede levensdag worden ingezet bij Holstein kalveren. Het hoge gehalte aan zuiveleiwit kan een hoge jeugdgroei bereikt worden.

  Door zijn bijzonder hoge gehalte aan aminozuren is deze melk sterk aan te bevelen bij vleeskalveren zoals Belgische Blauwen.

   

 • RumiMilkPremium

  Een op weipoeder gebaseerde melk, waarbij het eiwit voor 100% uit zuivel eiwit bestaat. Daardoor is deze melk zeer goed verteerbaar en past op “gevoelige” bedrijven waar extra veiligheid geboden is.

  Deze melk is kwalitatief vergelijkbaar met een magere melkpoeder melk, maar is prijstechnisch aantrekkelijker.

  Het hoge aandeel goed verteerbaar eiwit zorgt voor een extra hoge groei in de eerste levensweken. • RumiMilkSA (Sweet Acid)

  RumiVar heeft dé oplossing gevonden voor bedrijven die problemen hebben met hun kalveropfok, namelijk RumiMilk SA.

  Kalverdiarree, pensdrinken, te lage opname zijn allemaal oorzaken voor een slechte start van fok-kalveren.

  Een veel gebruikt middel om de darmgezondheid van kalveren te verbeteren is het aanzuren van melk, maar een groot nadeel hiervan was altijd dat de opname van de melk tegenviel. Rumivar heeft daarop een product ontwikkeld dat sterk aangezuurd is, maar toch zeer goed opgenomen wordt door de combinatie van zoet en zuur. • RumiMilkStabiel

  Dit is een economische op weipoeder gebaseerde kunstmelk welke breed inzetbaar is.
  Deze aangezuurde melk bevat een hoog aandeel zuiveleiwit. Deze melk stimuleert de vastvoer opname.


 • RumiMilkSuper

  Deze melk is gebaseerd op 30% magere melkpoeder en is daardoor een zeer “veilige” melk en zorgt voor een hoge begin groei.

  Door de stremming in de lebmaag is de piekbelasting op de darmen laag en daarom past deze melk goed in situaties met verhoogde infectiedruk zoals van Rota-, Coronavirus en cryptosporidiose.

 • RumiAdd SpecialsKalvermuesli

  RumiAdd Kalvermuesli is een startmuesli speciaal ontwikkeld voor jonge kalveren tot 6 weken leeftijd. Dit zeer smakelijke product bevat een hoog aandeel ontsloten granen, maïs flakes, johannesbrood en luzerne. Daardoor wordt al op jonge leeftijd een goede opname bewerkstelligd en kan de overgang van melk naar krachtvoer snel en probleemloos verlopen. Bovendien wordt de ontwikkeling van pens papillen gestimuleerd en de algemene penswerking versterkt.

  Kernpunten van RumiAdd Kalvermuesli

  • Zeer smakelijk (o.a. door gebruik van natuurlijke suiker- en zoetbronnen)
  • Met extra toegevoegde luzerne voor goede structuurwerking
  • Hoog aandeel ontsloten producten (daardoor een goede verteerbaarheid) ter stimulering van de pens papillenwerking en ontwikkeling
  • Hoge vitaminering o.a. Vit A, D3, Vit B-complex en verhoogd vitamine E-gehalte
  • Reeds op een leeftijd van 4 weken wordt 1 kg RumiAdd kalvermuesli per dag opgenomen
  • De herkauwactiviteit komt 2 weken eerder tot ontwikkeling

  RumiAdd Kalvermuesli is verpakt in 20 kg transparante zakken. Een volle pallet bevat 720 kg.

  Doormiddel van een uniek verpakkingsprocedé is RumiAdd kalvermuesli zuurstofarm verpakt. Dit garandeert een lange houdbaarheid ook in de zomermaanden.


RumiAdd Premix

 • RumiAdd Premix

  RumiVar heeft een aantal standaard premixen in het assortiment die aan de voerfabrikant geleverd worden om vervolgens in het krachtvoer op te mengen. Hiermee worden het aantal losse componenten in de fabriek beperkt wat de efficiëntie en betrouwbaarheid van het productieproces ten goede komt.

  Naast het standaard assortiment premixen biedt RumiVar de mogelijkheid om premixen op maat te leveren, waarin we tegemoet kunnen komen aan uw specifieke wensen en eisen zoals bijvoorbeeld samenstelling, inmengingspercentage of speciale toevoegingen. De maatwerk premixen zijn verkrijgbaar vanaf 1000 kg gezakt in 25 kg zakken. Daarnaast is leverantie in bulk uiteraard ook mogelijk.

  Het team van RumiVar biedt graag de ondersteuning in het samenstellen van uw bedrijfseigen premix.


 • RumiAddRumiAdd Kalfstart + Cox 1,5% Premix

  Deze premix is gelijk aan de RumiStartKalf 1,25%, echter met toevoeging van RumiCox+.

  Speciaal samengestelde premix voor de eerste 16 weken van de opfok. Bevat alle B-vitaminen en is verrijkt met geur- en smaakstoffen met toevoeging van RumiCox+..

 • RumiAddRumiCox+ Premix

  Deze specialiteit (0,25%) is ter ondersteuning van de darm gezondheid bij jong kalveren op basis van ethische oliën.

 • RumiAddRumiKalf Start 1,25% Premix

  Speciaal samengestelde premix voor de eerste 16 weken van de opfok. Bevat alle B-vitaminen en is verrijkt met geur- en smaakstoffen.

Blockemel Mineralen emmers

 • Blockemel Mineralen Assortiment likemmers en kuipen

  De RumiVar BLOCKEMEL ® likemmers zijn veel meer dan een simpele mineralenemmer. 
  Het bevat een complete samenstelling die volledig de behoefte aan belangrijke macro-, micro-elementen en vitaminen dekt. 

  Ontdek ons complete assortiment mineralenemmers voor elke specifieke bedrijfssituatie.


  BLOCKEMEL® bevat:

  Perfect uitgebalanceerde en gemakkelijk opneembare mineralen, sporenelementen en vitaminen.

   

  Bovenal is BLOCKEMEL®: 

  Geschikt voor gebruik in de weide als ook in de stal.

  Een zeer praktische oplossing om mineralen te verstrekken.

  Weerbestendig, het blok wordt dus niet zacht onder invloed van regen.

   

  BLOCKEMEL® emmers en kuipen:

  Diverse soorten zijn verkrijgbaar in 25 kg emmers en 70 kg kuipen. Klik hier voor de omschrijving per product.

   

  Tot slot:

  Het CALYPAC® sluitingssysteem garandeert een lange houdbaarheid van de Blockemel mineralenemmer.  Fi’XO verstelbare ophangbeugels:

  De Fi’XO is ontworpen voor eenvoudige en snelle bevestiging aan het hekwerk en past op buizen van 40 tot 80 mm. Tevens kan ze aan de wand, voerhek, afrasteringspaal etc. bevestigd worden.

  De ring is opklapbaar, hierdoor wordt ongemak bij het uitmesten en reinigen voorkomen. Ook is hij makkelijk te demonteren en te verplaatsen naar een andere locatie.

  De Fi’XO is geschikt voor de verschillende emmer soorten van het Blockemel assortiment, zoals de 15 en 25 kg variant.

  Wij adviseren de Fi’XO te plaatsen op 60 cm hoogte voor volwassen runderen en 45 cm voor de kalveren, schapen en geiten. De Fi’XO maximaliseert het comfort van het dier op het moment van likken, en de dieren kunnen de emmer niet omgooien.

  De FI’XO fixeert de emmer, de emmer wordt daardoor volledig leeg gelikt.

 • BlockemelPara Immuun


  BLOCKEMEL ® Para - Immuun werkt positief op oa:

  Weerstand en ontwormingsstrategie. Geschikt voor rundvee.


  BLOCKEMEL® Para - Immuun bevat:

  Door uitgebalanceerde samenstelling en gemakkelijke opneembaarheid een optimale ondersteuning gedurende de weideperiode.

  I-MAX toegevoegd; bevat natuurlijke aniti-oxidanten voor een beter weerstand.

  PARA-MAX; deze biedt ondersteuning in een preventieve ontwordmingsstrategie.


  Bovenal is BLOCKEMEL® Para - Immuun:

  Geschikt voor gebruik in de weide.

  Een zeer praktische oplossing om mineralen te verstrekken.

  Weerbestendig, het blok wordt dus niet zacht onder invloed van regen.


  BLOCKEMEL® Para - Immuun:

  Verkrijgbaar in 20 kg emmers.

  Plaats 1 emmer per 10-15 kalveren/pinken.


  Tot slot:

  Het CALYPAC® sluitingssysteem garandeert een lange houdbaarheid van de Blockemel mineralenemmer.


 • BlockemelPremium

  BLOCKEMEL ® Premium wirkt sich positiv aus auf:

  Wachstum, Widerstand, Fruchtbarkeit und Beine.


  BLOCKEMEL® Premium enthält:

  Perfekt ausbalancierte und leicht resorbierbare Mineralien, Spurenelemente und Vitamine.

  Zucker für einen guten Geschmack und auch Unterstützung der Pansenflora.


  BLOCKEMEL® Premium ist vor allem:

  Geeignet für den Einsatz auf der Wiese sowie im Stall. Eine sehr praktische Lösung für die Bereitstellung von Mineralien.

  Blockemel Premium ist auch der Hauptlieferant von Makroelementen wie Ca, Na und Mg.

  Wetterbeständig, damit der Block unter dem Einfluss von Regen nicht weich wird.


  BLOCKEMEL® Premium:

  Erhältlich in 25 kg Eimern und 70 kg Wannen.

  Stellen Sie 1 Eimer pro 10-15 Tiere.


  Schließlich:

  Das CALYPAC®-Verschlusssystem garantiert eine lange Haltbarkeit des Blockemel-Mineraleimers.

 • BlockemelPremium EKO

  BLOCKEMEL ® EKO Premium werkt positief op o.a.:

  De biologische likemmer met plantenextract voor een hogere weerstand van uw dieren. Uitermate geschikt voor biologisch melkvee en vleesvee.


  BLOCKEMEL® EKO Premium bevat:

  Perfect uitgebalanceerde en gemakkelijk opneembare mineralen, sporenelementen en vitaminen.

  Suikers voor een goede smakelijkheid en tevens ondersteuning van de pensflora.

  I-MAX toegevoegd; bevat natuurlijke antioxidanten voor een betere weerstand.

   

  Bovenal is BLOCKEMEL® EKO Premium:

  Door de uitgebalanceerde samenstelling een optimale ondersteuning gedurende het gehele jaar. Zowel in de wei als in de stal.

  Een zeer praktische oplossing om mineralen te verstrekken.

  Weerbestendig, het blok wordt dus niet zacht onder invloed van regen.

   

  BLOCKEMEL® EKO Premium:

  Verkrijgbaar in 25 kg emmers.

  Plaats 1 emmer per 10 - 15 dieren.

   

  Tot slot:

  Het CALYPAC® sluitingssysteem garandeert een lange houdbaarheid van de Blockemel mineralenemmer. • BlockemelPulmo Fit

  BLOCKEMEL ® Pulmo Fit ter ondersteuning van:

  De luchtwegen en darmgezondheid.

  Vermindert het aantal oöcysten (eieren) van coccidiose.

  Verbetering van de opname van voedingsstoffen.

  Extra bescherming tegen de gevolgen van stress.

  Door volledige mineralenvoorziening een goede opfok.


  BLOCKEMEL® Pulmo Fit bevat:

  De emmer heeft een volledige vitaminen- en mineralenvoorziening en is verrijkt met koper- en zinkchelaten voor betere beschikbaarheid van deze elementen. De essentiële oliën verminderen het hoesten en ondersteunen de weerstand van de longen, door verbetering van de oppervlaktespanning in de longen en verminderde slijmvorming. Bovendien hebben de etherische oliën een anti-bacteriële activiteit.

  Daarnaast is de samenstelling van etherische oliën zodanig aangepast dat de membranen van coccidiën beschadigd worden, waardoor coccidieën zich niet of minder goed kunnen vermeerderen.

  Verder zorgen deze plantenextracten ervoor dat de voedingsstoffen beter worden opgenomen.


  Bovenal is BLOCKEMEL® Pulmo Fit:

  Geschikt voor gebruik in de stal.

  Een zeer praktische oplossing om mineralen te verstrekken.

  Is ook een belangrijke leverancier van macro-elementen zoals Ca, Na en Mg.

  Weerbestendig, het blok wordt dus niet zacht onder invloed van regen.


  BLOCKEMEL® Pulmo Fit:

  Verstrek gedurende de stalperiode.

  Goede opname door smakelijk product.

  Geschikt voor kleine groepen dieren door aangepaste verpakking van 15 kg.

  Plaats 1 emmer van 15kg per 10-15 kalveren/pinken.


  Tot slot:

  Het CALYPAC® sluitingssysteem garandeert een lange houdbaarheid van de Blockemel mineralenemmer.

RumiAdd Specials

 • RumiAdd Specials

  Voor RumiAdd Specials heeft RumiVar een aantal producten voor u geselecteerd ter ondersteuning van de diergezondheid.
  U kunt hierbij denken aan de hygiëne, transitie periode, ondersteuning van de penswerking.

 • RumiAdd SpecialsKalvermuesli

  RumiAdd Kalvermuesli is een startmuesli speciaal ontwikkeld voor jonge kalveren tot 6 weken leeftijd. Dit zeer smakelijke product bevat een hoog aandeel ontsloten granen, maïs flakes, johannesbrood en luzerne. Daardoor wordt al op jonge leeftijd een goede opname bewerkstelligd en kan de overgang van melk naar krachtvoer snel en probleemloos verlopen. Bovendien wordt de ontwikkeling van pens papillen gestimuleerd en de algemene penswerking versterkt.

  Kernpunten van RumiAdd Kalvermuesli

  • Zeer smakelijk (o.a. door gebruik van natuurlijke suiker- en zoetbronnen)
  • Met extra toegevoegde luzerne voor goede structuurwerking
  • Hoog aandeel ontsloten producten (daardoor een goede verteerbaarheid) ter stimulering van de pens papillenwerking en ontwikkeling
  • Hoge vitaminering o.a. Vit A, D3, Vit B-complex en verhoogd vitamine E-gehalte
  • Reeds op een leeftijd van 4 weken wordt 1 kg RumiAdd kalvermuesli per dag opgenomen
  • De herkauwactiviteit komt 2 weken eerder tot ontwikkeling

  RumiAdd Kalvermuesli is verpakt in 20 kg transparante zakken. Een volle pallet bevat 720 kg.

  Doormiddel van een uniek verpakkingsprocedé is RumiAdd kalvermuesli zuurstofarm verpakt. Dit garandeert een lange houdbaarheid ook in de zomermaanden.


 • RumiAdd SpecialsBolussen Kalveren

  Het toedienen van bolussen en dranken aan kalveren op het moment dat ze ondersteuning nodig hebben is een praktische manier om tekorten op te heffen.
  Bij kalveren kunnen dranken eenvoudig door de melk gemengd worden, terwijl het toedienen van bolussen ook zeer eenvoudig is.


  •    Topro BiCa

  De Topro Bica bolus is speciaal ontwikkeld voor kalveren met diarree. In geval van diarree is het van groot belang dat de kalveren blijven drinken, want bij diarree verliezen kalveren veel vocht. Hierdoor kunnen ze uitdrogen en gaan verzuren. Door die verzuring gaan ze nog minder drinken en worden ze steeds zwakker. De Topro Bica bolus bevordert de drinklust van kalveren met diarree. Deze bolus bevat met name natriumbicarbonaat. Dat is een sterke buffer die de zuren in maag en bloed neutraliseert. De kalveren voelen zich hierdoor weer beter en gaan meer drinken zodat ze sneller herstellen.

  Dosering: 1 bolus bij de eerste tekenen van diarree. Telkens opnieuw 1 bolus na de volgende 3 maaltijden.

  •    Topro Iron

  Bolus ter compensatie van ijzertekorten in de periode na de geboorte. Veel kalveren worden geboren met een tekort aan ijzer. Dit kan resulteren in minder vitale dieren die minder goed drinken en groeien. De Topro Iron bolus bevat ijzer in chelaatvorm, welke optimaal door de darmen wordt opgenomen, en vitamines A, B6, B9, B12, C en E. Door de moderne productiemethode is de Topro Iron bolus een bolus met een hoge concentratie werkzame bestanddelen. Deze bolus is zeer compact en heeft de volgende afmetingen: Ø 15mm, dikte 11,4 mm. Hierdoor is de bolus gemakkelijk door te slikken en snel toe te dienen. Moet toegediend worden met behulp van een speciale bolusschieter.

  Dosering: 1 bolus per pasgeboren kalf. Vanaf de eerste dag, bij voorkeur direct na de 1e biest opname tot maximaal 3 weken oud.

 • RumiAdd SpecialsDranken Kalveren

  Het toedienen van bolussen en dranken aan kalveren op het moment dat ze ondersteuning nodig hebben is een praktische manier om tekorten op te heffen.
  Bij kalveren kunnen dranken eenvoudig door de melk gemengd worden.

  • Topro Topmix Electrolyt

  Diarree komt veelvuldig voor bij kalveren. Hierbij verliezen kalveren veel vocht via de ontlasting. Het is daarom belangrijk om vocht en electrolyten toe te dienen. Topro Topmix electrolyt is een wateroplosbaar poeder op basis van elektrolyten en glucose. Het voorkomt en herstelt uitdroging door diarree bij kalveren.


  Dosering: 25 gram Topro Topmix Electrolyt poeder (2 maatscheppen) oplossen in 1 liter water. Maximaal 1- 1½ dag enkel electrolytendrank voeren op drinktemperatuur van 38⁰C, daarna om en om melk en electrolytendrank verstrekken.


  • Rumi DiarFix

  Rumi Diarfix is een electrolytenmix, die de vochtbalans en de energievoorziening van het kalf herstelt. Bovendien zijn aan DiarFix stoppende middelen en gelatines toegevoegd om de passagesnelheid te remmen en daarmee de diarree in te dammen. Rumi DiarFix bevat een toevoeging de hoeveelheid immunoglobulinen aanzienlijk verhoogd en het aantal oöcysten (eitjes) van m.n. cryptosporidiose onderdrukt. Uit onderzoek is gebleken dat het aantal oöcysten 3x werd verlaagd en dat de diarreescore significant verbeterde. (Nocek, 2009).

  Lees meer over DiarFix en Cryptosporidiose.


  Dosering: - 15 tot 20 gram/liter koemelk; Kunstmelk, 50 - 60 gram/liter water.


 • RumiAdd SpecialsHygiëne

  Bij een goede gezondheid van uw dieren hoort ook een goede hygiëne van de leefomgeving. Om dit te kunnen waarborgen heeft RumiVar een aantal hygiëne-producten in haar assortiment. Als eerste vinden we het heel belangrijk dat het drinkwater van koeien, kalveren en varkens schoon is, hiervoor hebben we het beste product om drinkwaterleidingen te reinigen voor u geselecteerd:


  •    Intra Hydrocare

  Intra Hydrocare is een compleet reinigingsmiddel voor drinkwatersystemen (opslagreservoirs, leidingen, nippels, torens, etc.). Het middel is inzetbaar in lege en in gebruik zijnde stallen. Hydrocare reinigt en desinfecteert, is nauwelijks corrosief en heeft geen invloed op de smaak en geur van het water. Het verwijdert organische vervuilingen en mangaanafzettingen.

  Dosering: Lege stal: 1-3 liter per 100 liter (1-3%) water. Het middel minimaal 600 minuten in laten werken. Operationele stal: start: 50ml per 1000 liter (0,005%) water. Per 2 dagen verhogen met 50ml, tot een maximum van 250ml per 1000 liter (0,025%) water. Voor het reinigen en ontsmetten van bv kalveriglo’s en afkalfstal bieden wij een inweekschuim en een desinfectiemiddel: Powerfoam en MultiDes GA.


  •    Power Foam

  Power Foam is een krachtige, economische, alkalische schuimreiniger voor het reinigen van stallen en kalverboxen; ideaal voor het zwaardere reinigingswerk. Hiermee kunt u de hokken eerst inweken, zodat alle mestdelen goed los gespoten kunnen worden. Desinfectie heeft namelijk weinig zin als het oppervlak niet helemaal vrij is van mestresten. Het kan veilig gebruikt worden op beton, steen, roestvrij staal en plastic oppervlakken en voorkomt verspreiding van ziektes. De sterke hechting aan muren en wanden garandeert een lange contacttijd met het vervuilde oppervlak.

  Dosering: 3 tot 5%. Contacttijd 10-20 minuten.


  •    Intra MultiDes GA

  De laatste stap is desinfectie van het schoongespoten hok. Intra Multi-Des GA is een gerenommeerd product dat zich al ruimschoots heeft bewezen, en velen van u al zullen kennen. Intra Multi-Des GA is een uiterst effectief desinfectiemiddel gebaseerd op quaternaire ammoniumverbindingen, glutaaraldehyde en oppervlaktespanning verlagende stoffen. Geschikt voor allerlei oppervlakten en materialen. Alvorens het gebruik van Intra Multi-Des GA is een goed schoonmaakproces nodig. Waar Multi-Des GA wordt toegepast hebben bacteriën, gisten en schimmels geen kans. Zeer geschikt voor bedrijven met Cryptosporidiose besmetting.

  Dosering: 0,25-1%, minimale inwerkingsduur 5 minuten